top of page

Coaching visszajelzések

Talán emlékeztek a tavalyi csoportos coaching felajánlásomra. Nemrég zártuk a 8 alkalmas folyamatunkat. Nekem nagyon sok örömet és tapasztalatot jelentett a közös munka, hiszen először próbálhattam ki magam coach szerepben. Köszönöm, hogy a legjobb coachee-kkal dolgozhattam együtt, és egy igazán támogató csapatot hoztunk össze. Örömmel tölt el, hogy mindannyian fejlődtünk és közelebb kerültünk önmagunkhoz és saját megoldásainkhoz.


Nagy érdeklődéssel olvastam a résztvevők önreflexióját. Ezek közül néhányat szeretnék megosztani veletek:


„Az esetek kapcsán arra jöttem rá, hogy elég nagy utat kell még bejárnom az önfejlesztés terén, amihez a kezdő löketet nekem ez a csoport adta meg.”


„A legnagyobb felismerésem az volt, hogy a szüleim, barátaim és tágabb környezetem véleménye, tanácsa nem feltétlen releváns az én boldogulásom és céljaim elérése érdekében, ezért olyan szakemberhez/ támogató közeghez érdemes fordulni, akik számításba vehető tanácsokkal tudnak ellátni, pozitív kritikákkal illetnek és biztatnak.”


„Nem vagyok kevesebb, mint mások, sőt értéktelen sem. Meg tudom én is csinálni. Jó másokkal egy rezgésen lenni. Jó másokat szeretni.”


„Számomra a legnagyobb felismerés az önismeretem és a tudatosság hiánya volt”


„A legfontosabb dolog amit megtanultam az itt eltöltött idő alatt, az az, hogy minden fejben dől el”


„Számomra a csoportos coach alkalmak Péterrel, talán életem leginkább meghatározó személyiségfejlesztő élménye volt.”


Az hiszem ezek után érdemes folytatni a csoportos coaching alkalmakat!


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page