top of page

Életem legszebb és legnehezebb túrája - Nordkapp motorral

Norvégiát mindig egy különleges helynek gondoltam. Izland után ez volt a következő cél a bakancslistámon, eljutni a Nordkappra motorral.


Nordkapp motorral

A szervezők a maximális ötös nehézségi szintű túraként hirdették meg. Őszintén szólva voltak félelmeim azzal kapcsolatban, hogy fogom-e bírni. Még soha nem motoroztam 9 nap alatt több mint 4000 kilométert.


9 napon át napi 500 kilométert motorozni a norvég időjárási- és útviszonyok mellett messze túl van a komfortzónámon. Biztos voltam benne, hogy nehéz lesz a túra, de az izlandi balesetem után már vártam, hogy egy új kihívással kerüljek szembe.


Nordkapp motorral

És, hogy milyen volt? Esős, hideg, hosszú, fájdalmas, embert próbáló de gyönyörű. Nem volt olyan sejtem ami ne fájt volna. Megfáztam, beteg lettem. 3 napig lázasan motoroztam, szó szerint majdnem bele döglöttem. :)


De a cél lebegett előttem, elérni a Nordkappot mindenáron. Végül sikerült, és nagyon boldog vagyok, hogy minden nehézség ellenére nem adtam fel. Ha egy jó csapatban motorozol, akkor az átsegít minden nehézségen. Köszönöm fiúk!


Norvégia motorral

Nordkapp motorral

bottom of page